linkoftan v 21

Veckans UFO v 21 efter!

Det blev en del stickat och virkat i veckan, men inte så mycket på UFO:t som jag hade planerat. Nu är i alla fall vänster framstycke nästan färdig. Ska väl sticka si så där 5-10 cm till, men sedan är jag klar och då är det bar att lägga upp för höger framstycke. Den ska bli klar så att jag kan använda den i sommar. Det tar bara lite längre tid än jag först trodde. En massa andra projekt kommer in och stör :-)

This week I decided to work on my linen cardigan. I thought I would be able to finish it, but lots of other projects have kept me busy, but I nearly finished at least half of it. I will get it done so I can wear it this summer though.

 

En reaktion på “Veckans UFO v 21 efter!

  1. Pingback: Ny vecka nytt projekt! | Hildurs Barnbarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>