#1gramin2gramut, destrandadeprojekten, Rensa Garnlagret

De strandade projektens dag!

Inser att jag har på tok för många strandade projekt. När jag följde Borntoknits skämskalender så insåg jag att jag är i gott sällskap. Jag har på tok för många nya idéer och alldeles för lätt att påbörja något nytt!

Jag ska sticka upp nytt till butiken, skapa alster till mig själv och min familj samt testa nya tekniker, ta fram material till en workshop osv. Helt galet mycket helt enkelt. Då är det oundvikligt att projekt blir lite bortglömda och liggande.

Men jag gillar inte att slösa med garn och lägga ner tid på ingenting, så jag vill försöka göra något åt saken. Jag har en förhoppning om att göra något åt detta så att högen krymper.

Jag tänkte därför tillägna en kväll i veckan åt strandade projekt. Antingen gör jag klart dem eller repar upp och använder garnet till något annat. Min förhoppning är att jag ska ha fått bort 12 projekt, dvs 1 per månad, från denna hög av ofullständiga, strandade alster. Strandade projekt, definierar jag som projekt som påbörjats för minst ett år sedan. Jag kan ha arbetat med dem sedan dess men de blir liksom aldrig klara. #destrandadeprojekten

Känner du som jag, så häng gärna på. Jag kommer använda hashtaggen ovan, gör gärna det du också!

Bilden ovan är en mössa som inte blev bra och som har repats upp och gjorts om flera gånger. Kanske dags att göra något vettigt av detta nu?

Kanske är ditt projekt ett restgarnsprojekt som du glömt bort?

3 reaktioner på ”De strandade projektens dag!

  1. Hejsan jag har börjat kolla vad jag har i mina gömmor.
    Hittade ett antal UFON
    Så jag har börjat med att göra klart min dominofilt. Skall göra halva rutor runt om o sen en icord som avslutning.
    Så #destrandadeprojekten blir perfekt tack🙏 Marianne 🙋🏼‍♀️

  2. Det är minsann lätt att få strandade projekt. Man blir så ivrig när man ser något och sen . . . . . . ja man tappar gnistan. Just nu har jag bara ett som ligger men det får bli liggande för andra projekt pockar på . Nytt år, . . . nya glada projekt. Vi får väl se vad de blir för några.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *