Egen design, Julpyssel, Stickat - tröja

Jultröjan är klar!

Jag har redan hunnit använda den under flera dagar men att fotografera den har jag inte hunnit med förrän idag. Vi har ingen snö här på Värmdö, men med denna blir det ändå julstämning så det bara glimmar om det. Kanske hinner vi även få lite puder på backen.

Detta är min första egendesignade tröja när jag räknat mätt och planerat. Du ska inte tro att det blev rätt från början. Jag har repat upp och räknat om och stickat om igen och ändå fått repa upp en bit. Timmar har det tagit. Respekt till alla designers som lägger ner så mycket tid på att skapa mönster i olika storlekar. Det är ett enormt jobb. Så kopiera inte av kompisen utan unna designern de få kronor mönstret kostar. De är värda vartenda litet öre!

2 reaktioner på ”Jultröjan är klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *