Hildurs adventskkalender 2021, Stickat - disktrasor

Hildurs adventskalender 2021 – Lucka nr 3

Ett år som detta, när adventssöndagarna ligger så tidigt och den fjärde advent nästan är en vecka innan julafton, så kan man ju bli lite stressad och tro att det bara är en vecka kvar till jul, när det faktiskt är nästan 2 hela veckor kvar. Men jul blir det ju ändå, oavsett vad man hinner med eller inte.

Så ruska av dig känslan av stress om den ligger över dig. Blunda, ta ett djupt andetag och andas långsamt ut. För idag kan du inleda dagen med lite stickning – erkänt bra för stressade själar. Idag bjuder vi på lucka nr 3, som är en disktrasa med en stjärna. Ett mönster med räta och aviga maskor bara. Ha en fin söndag!

Mönster hittar du som vanligt här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *