Gratismönster, Stickat - sjal

Close to you shawl

Denna vecka har jag hunnit med att både påbörja och avsluta samma projekt. Jag hade en härva av rabarbergarnet som jag ville göra något med. 


Jag letade runt lite, bad om tips på Instagram och till slut ramlade jag över den här sjalen som heter Close to you. Detta är ett gratismönster. Det finns på flera språk dock inte på svenska, så jag valde den engelska varianten. 


Detta är ännu en assymetrisk variant. Jag gillar de jättemycket. De ligger alltid fint om halsen. Själv har jag designat sjalen Våryra, som var del av förra årets gratismönster. 

3 reaktioner på ”Close to you shawl

  1. Hej jag såg att du stickat close to you. Tänkte också sticka det men förstår inte mönstret. Där står rad 5-12 rep men hur ska jag göra det finns inget mönster på rad 5-12. Tacksam för hjälp. Mvh Laila Falk

  2. Hej! Ja jag stickade den 2017 så jag kan ju inte säga att jag kommer ihåg…. Men jag klickade på länken och såg att du varv 5-12 ska repetera varv 3-4. 4 gånger.

    1. Aha ok tack så jättemycket för hjälpen. Det va snällt av dig. Då kan jag fortsätta
      💐👍🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *