destrandadeprojekten, Hildurs adventskkalender 2021, Stickat - kofta, Veckans UFO

Årets första strandade projekt klart för användning!

Det tog lite tid. Jag vet inte hur länge detta projekt legat halvfärdigt. Bedrövligt länge gissar jag. Har gjort ett par tappra försök att bli klar tidigare men det har liksom inte riktigt nått hela vägen fram. Med en stor del av ena ärmen kvar och lite kanter och så, så tog det mig ett par tre kvällar innan den var klar för blockning.

Sen kom insikten att knappar måste beställas och det var där det höll på att stranda igen… men jag tog mig i kragen och såg till slut till att få iväg en beställning på ett antal pärlknappar. Jag är så nöjd med det valet. Knapparna blev verkligen pricken över i. Så nu har jag en vårkofta färdig som kommer kännas helt rätt fram i mars april någon gång. Mot nästa strandade projekt. Målet är ju att 12 av dem ska vara färdiga innan året är slut.
För dig som undrar är garnet Bambu Raggi och koftan heter Kate och designern Libby Jonson.

4 reaktioner på ”Årets första strandade projekt klart för användning!

 1. Trägen vinner och det har du verkligen gjort. Så otroligt vacker kofta. Så perfekt med pärlknapparna !! Vilken vår och sommardröm helt enkelt. Vad gör det att det dröjer när det blir så här lyckat Bravo !! Kram Eva

 2. Hej! Jag har stickat många av dina disktrasor och det har varit roligt! Även bara tittat på allt du gjort. Och nu såg jag den vackra koftan och blev så förtjust i den!
  Men var får jag tag i mönsterbeskrivningen?
  Vänliga hälsningar Gunilla Edemalm

  1. Tack! Jag hade mönstret i en bok. Laine issue 4, men jag såg att man kan hitta mönstret på Ravelry genom att söka på nam och författare. Men det finns bara på
   Engelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *