Egen design, Hildurs adventskalender 2021, Stickat - disktrasor

Hildurs adventskalender – lucka nr 4

Oj, idag var jag lite sent ute. Det var inte meningen att hålla er på halster, men sonen, som pluggar i Skellefteå och som jag inte träffat sedan början av oktober kom hem. Jag blev lite mammaöverväldigad. Jag tror ni förstår.

Men nog talat om det. Idag är det dags för årets sista lucka i vår adventskalender. Vi har gjort en disktrasa med hjärtan i år igen, men detta är ytterligare en variant. Jag hoppas ni ska tycka om den. Jag har använt Soft Cotton i en krämfärgad nyans. Hjärtan hör julen till men går också fint att njuta av året runt.

Med denna lucka vill jag tacka alla som deltagit i året kalender. Det är så roligt att se när ni sedan stickar mina disktrasor, så dela gärna med er av era färdiga alster och tagga mig på Facebook eller Instagram.

nk till mönstret hittar ni som vanligt här på bloggen.

Ha nu en riktigt skön fjärde advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *