Virkat - grytlapp

Grytlapp till härliga grillkvällar kanske?

Har precis gjort en grytlapp färdig. Denna gång i illgrönt och svart. Inte så ”gullig” färkombination som de senaste jag gjort, men jag gillar denna variant också. Den är virkad i Järbos Soft Cotton och är ca 20 x 18 cm. Det gick åt nästan ett nystan av det svarta garnet och kanske en tredjedel av ett nystan av den illgröna färgen. Borde kanske gjort en till mamma istället eftersom det är morsdag i morgon, men hon får lite annat istället. Den här kommer dyka upp i butiken istället.

 

I made a crocheted pot holder in black and green. I used Järbo’s Soft Cotton for this project and it worked just fine. It will be for sale in my web shop. Maybe I should have made a pot holder for my mother instead, since it is mother’s day tomorrow, but I have bought something else to her this time. I hope she will be happy.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *