Tankar kring handarbete

Kan vi införa nåndag i veckan tror ni?

Så lite tid, så mycket idéer. Man säger så ofta, nån dag ska jag hinna med det ena eller det andra. Därför tror jag att vi måste införa en nåndag i veckan. En dag då man får göra precis det som man inte hinner med på de andra dagarna. Jag hinner inte alls med allt jag skulle vilja. Just nu i maj, när det är träffar och aktiviteter och massor av trevligheter mest hela tiden, så hinner jag ju verkligen inte med. Just nu skulle jag bara vilja stänga in mig i ett par veckor och få tid att göra något av alla mina idéer, men så funkar ju inte livet, så ni får helt enkelt ha lite tålamod med att det är lite glest mellan alstren här på bloggen. Det pågår en hel del, men det går inte så fort som jag skulle vilja.

1 reaktion på ”Kan vi införa nåndag i veckan tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *