Stickat - tröja, Veckans UFO

Veckans UFO v 22 före!

Vad ska jag då ta mig för denna vecka. Tror det får bli att försöka sticka färdig sonens tröja. Jag håller på med ärm nummer två och sedan ska ärmar och bak- och framstycke stickas ihop. Det känns som ett bra projekt att jobba på denna vecka. Det finns en möjlighet att bli klar med den och det är ju alltid tilltalande. Jag har hunnit ett par decimeter på ärm nummer två, så att få sticka ihop allt ligger nära i tiden.

This week I will continue to knit on my son’s sweater. I have already made the first sleave and now I have started working on the second. If I use my time well, there is a chance that I will be able to finish this project already this week!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *