Egen design, Försäljning, Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - mössa, Stickat - Pulsvärmare

Almas mössa och muddar – New Edition – nu är de här!

Det har knåpats lite i sommarvärmen. När vi har rekordvärme för året då kommer jag på det geniala att göra om mönstret till Almas mössa och muddar så att det fungerar för Schopples Edition 3. Jag menar man får ju inte roligare än man gör sig. 😀

Originalmönstret är inte superkomplicerat, så det var inga stora förändringar som behövde göras, men man måste räkna lite och planera lite och provsticka en del för att se att det blir som man tänkt sig. Dagen till ära har vi även tagit fram ett nytt stick-kit för Almas mössa och muddar.

Det går åt 2 nystan av Edition 3, lite drygt ett till mössan och så kan du använda resten till muddarna – inget spill här inte!

Mönstret till Almas mössa och Almas muddar NEW EDITION hittar du som vanligt här på bloggen.

Sitter fint på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *