Stickat - mössa

Låt mig presentera Ernst!

Detta är Ernst. Han är min kompis på alla marknader och när det är pop-up-butik på gång. Dessutom hjälper han mig att visa upp framför allt mössor men även sjalar och halsdukar. När vi inte är ute på äventyr så sitter han i fönstret på mitt kontor och håller mig sällskap.

Mössan Ernst har på sig heter Alma och halsduken heter Marta. Ernst är en modern kille, och tycker som vi gör, att dessa båda passar både killar och tjejer lika bra. Båda dessa finns att köpa som stick-kit i butiken.

Ernst som hippie!

Ernst tyckte det var lite varmt med mössa och halsduk igår på Nora gård då värmen var uppe i nästan 30 grader och hade nog föredragit sitt hippiepannband men han höll god min.

Ernst är cool.

Ibland vill nog Ernst gå tillbaka till sitt gamla liv då han var en cool kille som fick hjälpa till att bära och hålla reda på hörlurar. Därför får han låna mina ibland så att han inte ska bli för deppig.

Jag tror att Ernst skulle bli glad om han hade en tjejkompis att dela jobbet med. Han säger att alltför mycket rosa tär på hans manlighet, vilket jag hävdar är en väldigt omodern inställning men ändå, jag kan förstå om han vill ha lite sällskap. Om du känner någon som vill dela jobbet med Ernst så hör för all del av dig.

Men snart ska Ernst få stå i händelsernas centrum då vi i nästa vecka gör en nylansering av Almas mössa och muddar. En liten försmak delar vi med oss av nedan. Ha en fin söndag!

Almas mössa i ny skepnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *