Egen design, Inspiration, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Stickat - vantar

Vantar att möta hösten med

Som ni kanske minns så har jag snöat in på vantar denna sommar. Några har gjorts av restgarner och några av udda nystan. Men många färger har det varit så nu får jag sitta och fästa trådar. Men det har gått bra. Tillsammans med goda vänner, en ljudbok eller något på TV så går det ganska fort ändå.

Välkända rundlar på handens ovansida

Först ut är ett par riktiga gladvantar med massor av färger och ett hittepåmönster med välkända rundlar och ränder. Underbart rolig stickning! Stickade parallellt då jag ville ha koll på hur jag gjort och då jag behövde ha koll på garnåtgången om jag ville återanvända någon färg. Det finns inget mönster utan dessa är det enda exemplaret.

Avbruten randning på handens undersida och på tummen.

Jag är personligen väldigt förtjust i den avbrutna randningen som jag tycker blev väldigt effektfull i alla dessa färger. Hyfsat enkelt var det också att få till den på tumkilen.

Nu är jag lite nyfiken på om ni hunnit sticka några restgarnsprojekt under sommaren. Min restgarnslåda är fylld till bristningsgränsen, så det kommer att bli fler projekt av den här karaktären under hösten. Ha en fin dag allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *