Egen design, Stickat - vantar

Varma vantar i Lettlopi!

I somras köpte jag några nystan Lettlopi för att sticka vantar i. Olika färger så att jag skulle kunna leka med mönster och blanda färger. Först ut bland vantarna jag stickade är dessa bruna med mönster i vitt och rosa.

Det blev några varianter innan jag slutligen hittade en variant som jag gillade. Man tror att ett mönster ska göra sig men när man testar så blir det inte alls så bra som man tänkt sig. Det kan bli både för rörigt och för tråkigt. Även om det inte är så roligt att testa och göra om så är det ändå en väldigt lärorik process. Inget mönster finns nedtecknat på dessa vantar.

Rutmönstrad mudd och prickig ovansida på vanten

Mönstret blev prickar på handens ovansida och randigt på handens undersida samt på tummen. Mudden fick ett klassiskt rutmönster. Nu återstår att se om de är varma också.

Det blir effektfullt med en randning som bryts av ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *