#1gramin2gramut, Egen design, Inspiration, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Virkat

När impulsiviteten tar överhand

Jag hade en plan….

Men så fick jag en idé…

Jag började grunna på en virkad tröja gjord uppifrån och ner. Jag har massor av garn i lagret av restgarner och udda nystan som jag vill göra något av. Jag hade en idé om ett enkelt mönster så nu kör jag bara på.

Detta projekt rensar garnlagret, bidrar till att saldot på kontot #1gramin2gramut förbättras rejält. Dessutom är det roligt och kommer att kräva minimalt med montering om än många trådar att fästa. Att repa upp några gånger innan man landar i hur man ska göra, det får man leva med och detta är även en del av själva processen.

Så i pauserna mellan husmåleri och trädgårdsarbete så både virkar jag och stickar jag. En perfekt semester. 😎😎☀️☀️

2 reaktioner på ”När impulsiviteten tar överhand

  1. Hej! Jag tycker att din virkade tröja ser ut att bli väldigt fin. Jag har virkat flera tröjor som påminner om din början fast med bara stolpar. Har du något mönster man kan få kika på? 🙂 Jag försöker lista ut hur du gör men det är svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *