#1gramin2gramut, Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Virkat

Årets första färdiga projekt

Årets första färdiga projekt blev en tröja virkad på frihand av restgarner. Knappt 500 g gick det åt av alpackagarner, Merino och andra tunna mjuka ullgarner.

Detta projekt drog jag igång redan i somras, men så tyckte jag att det inte blev som jag tänkt och ville repa upp, men tröjan blev liggande. När jag nu tog upp den igen tänkte jag att den faktiskt är helt ok. Så jag slutförde projektet och fäste alla trådar. Om jag skulle göra om, så skulle jag ha gjort den mer A-formad och jag skulle nog gjort minskningarna för ärmarna lite annorlunda. Men detta var mitt första virkade tröjprojekt och har man inget att relatera till så måste det ju få finnas förbättringspotential till nästa projekt. Tröjan är virkad uppifrån och ner.

Det är ju riktigt kul att öppna påsarna med gamla påbörjade projekt och se till att slutföra dem. Det får nog bli några till som får bli klara under januari. 🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *