#1gramin2gramut, Egen design, Inspiration, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, virkat - väska

Årets sista restgarnsprojekt blev en projektpåse

Jag har en hel massa pågående projekt av garn från garnlagret. Men jag hann inte klart med dem innan årsskiftet. Så mitt saldo på #1gramin2gramut ser inte så himla bra ut för 2021 men har helt klart potential att börja bra 2022. Oavsett har jag använt ganska mycket från garnlagret i olika projekt vilken känns väldigt bra.

Det sista projektet som jag virkade färdigt var en ny projektpåse. Lagom stor för att rymma ett mindre projekt som ett par vantar eller sockar.

Jag virkade ihop hexagoner till en påse som jag sedan fodrade med ett bomullstyg som jag hade i mina gömmor. Jag känner att den blev riktigt lyckad. Garnet är rester från tidigare projekt. Det mörkblå från en tröja och det melerade från ett par sockor.

Projektpåse av virkade hexagoner.

2 reaktioner på ”Årets sista restgarnsprojekt blev en projektpåse

  1. Hej
    Jag har stickat ett antal Britts sockor i Tencel raggi . Gillar mönstret väldigt mycket men det blir många damsockor. Har ni inte mönster till barn ca 8-10-12 år., som passar till det här garnet .
    Tacksam om ni kunde bistå med det, har lite svårt med att ändra ett mönster så det ska passa barn.
    Tack på förhand

  2. Vad roligt att höra att du gillar Britts sockor. Jag har tyvärr varken mönster till barn eller män i någon större utsträckning. Mitt mönsterskapande har hittills varit väldigt luststyrt och det har då varit mest fokuserat på vad jag tycker om och vill sticka. Men tack för dina synpunkter. Vem vet vad jag får lust till 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *