#1gramin2gramut, Hildurs lilla oväntade, KAL - Knit-a-long, Restgarnsprojekt, Stickat - tröja

Avslutar projekt

God fortsättning allihop! Jag hoppas att ni haft en fin och avkopplande julledighet. Själv sitter jag här och är sedan juldagen vrålförkyld och då kan man inte göra mycket annat än att tycka synd om sig själv, sticka, virka och lägga pussel.

Jag passar på att rensa lite bland alla mina pågående projekt – för de är på tok för många just nu. Till våren kommer jag att påbörja resan för att genomföra en svensk stickklassiker och då vill jag inte ha allt gammalt liggande och vänta på mig. Då vill jag ha hyfsat få pågående projekt. Så nu börjar jag beta av dem. Först ut är Vulkantröjan.

Jag hoppade på denna restgarns-knitalong nu under hösten och jag måste säga att Inga Semmingsen nog skapat en av de roligaste stickupplevelserna som jag har haft. Att följa hennes mönster och välja färger och garnkombinationer var lite som att måla! Att lekfullt bara få hitta på hur det skulle bli.

Tröjan Vulkan design Inga Semmingsen

Min tröja skriker 80-tal men vad gör väl det. Det är säkert högsta mode snart igen. Tröjan kan verkligen inte anklagas för att vara klassisk eller stilren, men man blir lite full i skratt varje gång man ser den, och det är väl ändå värt en hel del. Så blir du sugen att testa så finns en grupp på Facebook för just denna knitalong och jag kan garantera att ingen tröja är den andra lik.

Tröjan Vulkan. Design Inga Semmingsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *