#1gramin2gramut, Egen design, Inspiration, Stickat

Sista arbetsdagen innan semestern!

I våras kändes det som att man aldrig skulle komma fram till semestern, men nu så! Äntligen är det dags! Här ska målas hus, stickas, jobbas i trädgården, badas och njutas i största allmänhet.

Eva-Lottas kofta som jag modifierar den.

På stickorna just nu har jag Eva-Lottas kofta i min modifiering. Ärmarna klara och bakstycket påbörjat. Jag håller dessutom på att göra klar min randiga bomullströja – bara monteringen kvar nu. Slutligen stickar jag på toppen i El Linio. Så tre stora projekt på en gång 🙈 Men jag vill verkligen bli klar med alla tre så jag stickar på och varvar friskt mellan dessa. Så det blir förhoppningsvis rena ketchupeffekten till slut när alla tre blir klara ungefär samtidigt.

Den randiga bomullströjan

När dessa tre är klara hoppas jag på att kunna hinna med lite annat också. Kanske avsluta något UFO. Kanske gör något från mitt lager eller kanske göra något restgarnsprojekt. Dessutom borde jag skissa på några nya mönster till butiken. Bråda dagar med andra ord.

Toppen i El Linio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *