Egen design, Hildurs gratismönster 2021, Virkat, Virkat - grytlapp

Marias grytlappar- juli månads gratismönster

Mitt i den underbara högsommarvärmen är det dags för ett nytt gratismönster. Med huvudet fullt av sommar och ljusa färger och blommande ängar fick det bli ett par grytlappar som åtminstone ger mig sommarkänslor.

Detta mönster har jag döpt till Marias grytlappar. De är virkade i Soft Cotton. Du behöver 3 nystan i olika färger samt virknål nr 3,5. Jag valde en vit, en olivgrön och en rosa nyans. Jag tänkte på nyponrosor, såpnejlikor och Mårbackapelargoner. Du kan virka dem i Reko Bomull också. Du hittar båda garnkvaliteterna i butiken, liksom virknålar.

Jag hoppas du gillar detta mönster lika mycket som jag gör. Som vanligt hittar du det här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *