Hildurs gratismönster 2021, Stickat - sjal

Hildurs Bohemsjal – nytt gratismönster

Ny månad och nytt gratismönster – mitt i påskhelgen dessutom. Jag hoppas ni njuter av helgen oavsett vad ni gör detta år. Även denna månad så bjuder vi på ett sjalmönster. Detta är Hildurs Bohmensjal som blir stor, maffig, mjuk och varm. Med stora stickor blir sjalens fall mjukt och det går galet snabbt att sticka den trots dess storlek (Ca 2 meter från kant till kant och 85 cm från nacken och ned till sjalspetsen). Sjalen stickas från kant till kant och avslutas med en virkad kant runt om. Garnet vi har valt för denna sjal är Sant Cruz ifrån Juniper Moon farm. Ett ekologiskt merinoullgarn från Patagonien.

Mönster hittar ni som vanligt här på bloggen.

Vi har även förberett med ett stick-kit med garn (2 härvor) och mönster i butiken. Vi har Santa Cruz hemma i 6 olika nyanser.

Sjalen avslutas med en picotkant på sjalens undersida.

7 reaktioner på ”Hildurs Bohemsjal – nytt gratismönster

  1. Hej,
    Jag skulle gärna vilja sticka Hildurs bohemsjal men har ingenting tur med att beställa garnet. Är det slut tillfälligt eller permanent?
    Kan jag få köpa mönstret, om garnet är slut? Tacksam för svar.
    Mvh

  2. Hej! Vad är pris på kitet för sjalen? Hur lång tid tar det innan man får det? Räcker det med två härvor till hela sjalen? Jag tänkte göra den till en väninna och ge i julklapp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *