Aktuellt, Egen design, Påskpyssel, Stickat - disktrasor

Glad Påsk

Påsken ligger framför oss. Några dagars ledighet för vissa, arbete som vanligt för andra. Det är härligt ändå att få sätta lite färg på hemmet. Glada, skarpa nyanser som bara skriker – vår!

Disktrasan Glad Påsk är ingen nyhet, men då garnet som vi stickat den i, Reko Bomull, ska försvinna så gjorde vi en ny variant i Soft Cotton. Vi säljer fortfarande båda garnerna i butiken, så du kan välja den variant du gillar bäst. Mönstret finns här på bloggen.

Disktrasan Glad Påsk i Soft Cotton
Disktrasan GLAD PÅSK i Reko Bomull

Att skicka garn så du hinner få det innan påsk är väl på håret. Vi skickar varor varje dag ifrån butiken. Jag har en snäll postmästare som gladeligen tar med sig paketen och skickar varje vardag. Men PostNord säger 3-5 arbetsdagar, så det kan gå med lite tur. Om du bor på Värmdö eller har vägarna förbi så kan du alltid beställa med avhämtning istället. Viktigt är bara att vi kommer överens om tidpunkt för avhämtning så att det passar oss båda, så kontakta oss först så kommer vi överens.

Tyvärr har vi ingen fysisk butik du kan kika in i, även om jag skulle önska att vi hade en med hela mitt hjärta. Måste hitta någon bra lokal först, men hela vårt sortiment finns i Webbutiken och där kan du botanisera hur mycket du vill – när du vill.

Vi försöker ge en personlig service och du kan alltid kontakta oss med frågor. Det är inte alltid vi har möjlighet att svara direkt, men vi lovar att återkomma så snart vi bara kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *