#1gramin2gramut, Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt

Årets sista restgarnsvantar

Ja eller det kanske det inte är – de sista restgarnsvantarna för året alltså. Jag är säkert igång efter sommaren igen 😉 då detta är bland det roligaste jag vet. Nu hade jag lite tuggummifärgat Lettlopigarn hemma och så en fint ullgarn från Gotlands Ullspinneri och tillsammans blev det dessa vantar.

Nu kanske man tycker att vantar är något man snart ska lägga på hyllan för säsongen, men jag blev färdig med mina innan påsk och jag kan garantera att de verkligen behövdes då. Ytterligare ett projekt redo av befintligt garnlager. #1gramin2gramut. Tyvärr har jag stickat betydligt mycket mer in än ut hittills i år. Men jag kämpar i alla fall på och har börjat försöka slutföra ett koftprojekt som legat och samlat damm ett tag i stick-korgen. När jag tog upp den härom kvällen så blev jag lite förvånad över hur fin jag tyckte koftan var. Det hade jag liksom glömt bort…..

Tuggummivantarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *