Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - sjal

Februari – sjal i tre nyanser av grått

Med en dags försening är äntligen mönstret färdigt och redo att publicerat. I februari blev det en sjal i det vackra garnet Tartan 3 från Fonty. Det är mjukt och fint att sticka i och har så perfekta nyansövergångar. Vi stickade vår i gråa nyanser men du kanske gillar de vinröda eller petrolfärgade.

4 nystan gick det åt och vi har i mönstret blandat inslag ifrån 2 disktrasor – Smörblomma och Droppar och till det har vi lagt lite flätor och korsade maskor. Garnets vackra nyansövergångar gör hela sjalen väldigt vilsam att se på, men absolut inte tråkig. Inte ens i grått 🙂 Det är med en speciell teknik man skapat en så fin nyansmatchning. Grundtonen är den mörkt grå och sedan har man bar blandat i olika mycket av vitt och då blir det så här vackert. Tartan 3 är 100% ull.

Sjal i tre nyanser av grått

Mönstret till sjalen har vi som vanligt lagt upp här på bloggen.

sjal i tre nyanser av grått

4 reaktioner på ”Februari – sjal i tre nyanser av grått

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *