House of Hildur

Sen årsskiftet har butiken bytt skepnad!

Att jag driver en webbutik har väl knappast undgått er med tanke på hur ofta jag hänvisar dit. Jag älskar butiken och lägger mycket tid och kraft på att den ska kännas tilltalande för dig som kund. Så runt nyår så gjorde jag en ordentlig ansiktslyftning och möblerade om lite i butiken. Garnerna är uppdelade efter kvalitet och alla stick- och virkkit är uppdelade efter typ av mönster sockor, mössor, vantar osv.

Dessutom ser sidan väldigt annorlunda ut med utrymme för fler foton och inspirationsbilder. Jag hoppas ni gillar det.

Just nu planerar vi säsongens aktiviteter. Vart vi ska delta med butiken, kommande marknader, pop-up osv. Vartefter det blir klart så kommer vi att dela information om det här. Om någon har förslag eller önskemål om att vi kommer så får ni gärna höra av er.

Varmt välkomna till House of Hildur!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *