Boktips

Bokinköp!

Idag skulle jag visa er mina Citrussockor tänkte jag. För de blev klara härom kvällen. Fotomöjligheterna är tyvärr lite dåliga så här års så nu får vänta till lördag.

Istället tänkte jag ta tillfället i akt att visa några böcker jag köpt nyligen.

Det är fyra olika böcker som jag klickat hem. Karin Kahnlunds Tvåändsstickning, Anna-Karin Jobs Arnbergs Påsöm, Carina Olssons Bottensömmar samt Helena Bengtsson Sy väskor vackra som smycken.

Så mycket inspiration! Vill verkligen komma igång med tvåändsstickningen igen! Jag är sugen på att brodera och har länge funderat på att sy mig en väska. Som ni förstår så har jag inga som helst sysselsättningsproblem framöver. Frågan är bara var ska jag börja ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *