Egen design, Försäljning, Garn, Julpyssel, Stickat - mössa

Julpynt 3 – vantar i miniformat

Vantar till granen

Veckans julpynt!

Vantar, små och söta, är fina att hänga upp för att skapa lite julstämning. Dessa är virkade och jag har till största delen använt mig av garnrester från Soft Cotton. Men det finns även något annat garn med här. Det går åt väldigt lite garn till en vante som bara är någon halv decimeter eller så, stor. Mönstret är gjort av Järbo för Soft Cotton, men har man något likvärdigt garn, så funkar ju det också. För att höja stämningen lite, lyckades jag få till en frostad bild… Tillsammans med mina sockor, blir detta riktigt fint att hänga upp. Till dessa använde jag en virknål som var 3,5 mm.

Banner2b

Veckans julklappstips!

Denna veckas julklappstips måste vara tretimmarsmössan som jag bloggade om i lördags. Den går fort att göra och kräver endast ett nystan, om man inte vill göra en tofs också får då behöver man nog ett halvt nystan till. Mössan stickas i PUS som du hittar i butiken. Just nu och fram till jul har vi prissänkt PUS! Se bara vilka vackra färger det finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *