Aktuellt, House of Hildur

Garnbutiken i Strömma på Värmdö lever vidare

I maj tänkte jag att det var en evighet till augusti innan de fyra månadernas sommarbutik skulle vara till ända. Men det går fort när man har roligt. Jag har träffat så många glada, trevliga, kunniga, frågvisa, roliga, inspirerande människor i butiken denna sommar. Det har varit en fröjd varje dag.

När jag fick förfrågan om att fortsätta hyra en plats i butiken så tänkte jag att absolut! Jag kör på ett tag till. Men med ett annat jobb på vardagarna kan jag inte finnas på plats jämt. Det fungerar helt enkelt inte med familjen och livet i övrigt. Jag kommer dock vara på plats så ofta jag kan på helgerna. Jag räknar med 2-3 helger per månad. När Boa butik, som jag huserar hos, har öppet, för det har de ofta även på torsdagar och fredagar, så kommer du att kunna handla garn och tillbehör även om inte jag är på plats. Men det blir mer av karaktären självservice. Du bestämmer vad du vill köpa. Räknar ut hur mycket du ska betala och så swishar du till butikens swishnummer. Självklart kan du få hjälp att betala via BOA:s medarbetare, men swish kommer initialt bli den enda betalningsformen när jag inte är på plats.

Webbutiken tickar på som vanligt och vill du så kan du fortfarande förbeställa och bara komma och hämta din beställning i butiken i Strömma om du vill undvika frakt. Vi måste bara komma överens om tidpunkt för detta så att butiken är öppen och någon finns på plats som kan hjälpa dig.

Nu är butiken fylld av varor från golv till tak (känns det som) inför höst och vinter. Så besök oss gärna i Webbutiken eller i butiken i Strömma på Värmdö, så hjälper vi dig att hitta rätt bland garnerna. Maila gärna om du har frågor eller funderingar eller vill bli uppringd. Kanske är du sugen på en återblick till 80-talet och vill sticka dig en mohairtröja. Tröjan nedan är gjorde efter ett mönster i Allas och stickas på stickor 12. Enkel stickning för den ovane eller den som vill ha ett enkelt projekt framför TVn i höst. Garnet är Ombelle från Fonty. Beställ garnet i vår webbutik om du inte har vägarna förbi butiken i Strömma.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3841-775x1024.jpg

Lite event planeras inför hösten också. Så följ oss gärna i sociala medier så missar ni varken öppettider, event, erbjudanden, nya produkter, sticktips eller något annat garnrelaterat. På Instagram hittar ni oss som Hildurs barnbarn och på Facebook finns vi både som Hildurs barnbarn och som House of Hildur.

1 reaktion på ”Garnbutiken i Strömma på Värmdö lever vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *