Aktuellt, Event, Garn, House of Hildur

På gång i höst

Det är så mycket som händer under denna höst. Dels händer det saker i butiken i Strömma och dels ska jag göra lite utflykter.

Först ut är höstmarknaden på Sandhamn 16/9 kl 11-16 då jag kommer att stå i en av bodarna tillsammans med Värmdöfotografen.

Redan helgen efter blir det Författarkväll i butiken i Strömma när bl a författaren Carolina Angelis finns på plats för att signera sina böcker. Följ oss på Facebook och/eller Instagram för mer detaljerad information om kvällen.

I oktober blir det både höstmarknad i butiken i Strömma och i slutet av oktober 27-29/10 tar jag med mig butiken till Syfestivalen i Älvsjö 🥳🥳🥳

Den 10-12 november ordnar jag en stickhelg på Möja tillsammans med Camilla på Deluxe Event. Detta vill du inte missa. Vi kommer att hålla till på Möja vandrarhem som är bokat bara för oss. Det blir en helg fylld med stickning, god mat och samvaro och du kommer ha möjlighet att delta i två olika workshops. Alla som anmäler sig senast 30/9 får 300kr i rabatt. Så missa inte detta! Anmäl dig redan idag!

Julmys på Nora gård

18 november blir det julmys ute på Nora gård på Värmdö kl 10-15 och november avslutas en fantastisk julhelg i butiken i Strömma.

Som ni ser är hösten fullproppad av aktiviteter 🥳🥳 Följ oss gärna på Facebook och Instagram så att ni inte missar något. Detta kommer att bli en fantastisk höst. Jag hoppas få träffa många av er på en eller flera av höstens aktiviteter. Kom gärna fram och säg hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *