Inspiration, Restgarnsprojekt, Stickat - tröja, Veckans UFO

En ny tröja

Jag hade massor av nystan i udda färger och tänkte wow! Detta räcker till en tröja. Jag hittade ett basmönster som jag utgick ifrån och sedan bara stickade jag på.

Randigt, somrigt, färgglatt. Precis vad jag behöver just nu. Men jag måste erkänna något. Detta är inte något nytt projekt. Detta är ett projekt som legat i stickkorgen sedan ett par år tillbaka minst…. 🙈 jag tog tag i det en sväng förra året och fäste alla trådar och monterade ärmar osv. Det var bara halsringningen kvar och den tog jag tag i på ett stickcafé i tisdags. Avmaska och fästa de sista trådarna fick jag göra hemma. Jag tycker om att rensa upp lite bland projekten inför semesterperioden.

Stickcafé ja! I sommar kommer vi ha stickcafé i butiken vid Strömma kanal på Värmdö. Första gången blir onsdag 5 juli kl 17-20. Tema semesterstickning. Hur resonerar du? Ta tag i något gammalt eller börja på något nytt? Jag behöver hinna planera för fika och så och har inte obegränsat med platser så Boka plats genom att maila maria@houseofhildur.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *