Aktuellt, Event, House of Hildur, Världsstickardagen

Världsstickardagen blev en succé!

Tacksamhet och glädje är känslan så här dagen efter. Igår bjöd jag in till stickcafé på Världsstickardagen. Det var första gången för mig och första gången vi hade ett event i butiken och det blev succé! Så trevligt och roligt. Jag stod för det praktiska. Jag hade fått fina garner från mina underleverantörer Ullcentrum, Kulmen garn och Järbo. Tack vare deras generositet fick vi till både goddiebag och ett lotteri med fina priser.

Lotteri

Inget event blir ju något utan underbara deltagare. De var generösa och glada och stöttade varandra med tips och råd och givetvis med samtal om allt mellan himmel och jord. Det blev så där trevligt på en gång som det bara blir när människor med passion för samma sak träffas. Det blir liksom lika magiskt varje gång. Det är en ynnest att få vara med i denna värld av garn och kreativitet.

Nu fick jag blodad tand! Så underbart roligt. Så nu blir det mer aktiviteter framöver. Tisdagen den 27/6 så kör vi Stick & Bubbel i butiken. En kreativ tillställning där vi ska leka med färg och kvaliteter och skapa garnmagi tillsammans. Du behöver bara kunna lägga upp, samt sticka aviga och räta maskor för att kunna vara med. Mer info finns i webbutiken.

Köp din biljett och läs mer i butiken

Dessutom kommer vi fr o m juli köra stickcafé under förutsättning att intresse finns. Självklart är du som virkar, nålbinder eller broderar också välkommen. Följ oss på Facebook och Instagram så missar du inget. Givetvis kommer vi även dela information här på bloggen. Nybörjare eller erfaren stickare spelar ingen roll. Alla är varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *