Egen design, House of Hildur, Stickat - tröja

Tröja stickad i olika garnkvaliteter!

Jag vill alltid bli klar med några av mina pågående projekt inför semesterperioden. Och även om det inte blir så mycket semester för mig i år, så är känslan ändå densamma och jag tar mig an projekt för projekt i korgarna. Jag vill på något sätt göra klart och gå vidare.

Raglanärm

Denna vecka blev ännu en tröja färdig. Jag har experimenterat lite med två olika tweedfärgade garner, Super tweed och Fantasque. Modellen är stickad uppifrån och ner med en raglanärm. Jag valde ett randigt mönster men gjorde övergången mellan ränderna lite sicksack så att de fick ett lite mjukare uttryck istället för en skarp kant mellan tänderna. Jag gillar resultatet.

Mjuka övergångar mellan ränderna

Fantasque är verkligen ljuvligt mjukt så denna tröja kommer nog att bli magiskt skön att bära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *