En svensk Stickklassiker

Sticka på beting?

Jag ligger lite efter med stickklassikern och det blev ju inte bättre av att jag fick repa upp ena halvvanten och göra om 🙈🙈🙈

Men det är ju en del av stickklassikern. Det går inte bara framåt utan en hel del bakåt också! Man får repa upp och göra om och gilla läget. Mycket sticktid blir det. 😜

Jag försöker hålla söndagarna lite lediga så att jag ska hinna sticka riktigt mycket då eller bara ta mig igenom ett klurigt moment. Som att klippa upp Spedetröjan eller sy fast ärmarna. Kvällshjärnan är inte den bästa när det gäller tankearbete. Då vill man bara kunna sticka på.

Åter till betinget! Nu har jag gett mig själv en utmaning att hinna sticka 100 varv på halvvantarna t o m söndag. Igår blev det bara ett par varv, men i söndags gick det bättre så totalt har jag idag på morgonen kommit upp till 25 varv. Nu gäller det att ligga i om jag ska ro detta i land. Skulle så gärna vilja fokusera bara på Hälsingetröjan fr o m november.

Provlapp Hälsingetröjan från Järvsö

6 reaktioner på ”Sticka på beting?

    1. Jag ska försöka återskapa en gammal tröja, så jag har bara lite mönsterbårder att gå på. Så jag får räkna på mitt eget mönster till detta projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *