Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2022, Stickat - disktrasor

Glad midsommar och nytt gratismönster

Med färska jordgubbar som smälter på tungan och fågelkvitter i öronen bereder jag mig för att fira midsommar på bästa sätt. Denna den ljuvligaste tiden på året ser det ut som om vi ska få fira med sol och värme i hela landet. Unna dig själv lite avkoppling mitt i allt firande. För att du inte ska ha långtråkigt bjuder vi dagen till ära på en ny disktrasa, Disktrasa i midsommar. Denna gång i ett luftigt sicksack-mönster. Garnet vi har använt är Soft Cotton, men har du inte det hemma så kan du sticka det i ett annat garn med liknande tjocklek.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen. Behöver du garn så besöker du butiken www.houseofhildur.se

Med detta önskar jag er alla en riktigt god midsommar!

PS Myggen har kommit, men det hör sommaren till 🙂

Disktrasa i midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *