#1gramin2gramut, Återbruk, Restgarnsprojekt, Virkat - grytlapp

Återbrukstips nr 3 2022

Vi fortsätter med återbrukstipsen! Fr o m 19 juni, får alla som beställer garn i butiken nu med sig ett mönster till denna randiga och klassiska grytlapp. Garn av typen Soft Cotton eller Reko Bomull passar alldeles utmärkt för detta projekt, men har du tunnare kvalitéer kan du ju prova att använda dubbelt garn. Detta är ett lagom stort projekt att göra mellan alla större projekt. Mönstret till grytlapparna finns även här på bloggen.

Virkning och resor är en fantastisk kombination. I och med att du bara har en maska och en virknål att hålla reda på så funkar det alldeles utmärkt att ta med ett sådant här projekt på resan. Det kan vara betydligt lättare än några stickor som pekar åt alla håll. 🙂

Det kluriga med detta projekt är att du kan få nytta även av ganska små garnrester. Helt perfekt med andra ord!

Med detta önskar vi er alla en riktigt trevlig fortsatt lördag.

p.s. hos mig regnar det, vilket betyder att man får sitta och pyssla inomhus hur mycket som helst 😉

restgarnsgrytlapp i klassisk modell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *