#1gramin2gramut, Egen design, Garnresa, Rensa Garnlagret, Stickat - kofta

En restgarnskofta är äntligen klar

Den är tjock, varm och härlig! Men bäst av allt – den är äntligen färdig! Jag älskar att kunna sticka av garner jag redan är hemma. Denna kofta har jag stickat av garnrester i huvudsak, samt några udda nystan. Jag har använt 2-3 trådar i varje färgbyte. Knapparna är udda varianter från knapplådan. Hela projektet har med andra ord varit ett riktigt hopkok.

Restgarnskofta

Galet vilka resurser man har i skräplådan eller hur. Trots att jag virkat mig en megastor restgarnsfilt och nu denna kofta, så tycker jag inte ens att jag kan se någon marginell skillnad i restgarnslådan. Helt galet eller hur. Förlagan till koftan är en luvkofta från Garnstudio men jag gjorde några egna justeringar av mönstret.

Förhoppningsvis kommer värmen nu så slipper jag använda denna på ett tag. Men vem vet. 😎

Restgarnskofta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *