Lär dig något nytt, Virkat, Virkat - väst

En virkad väst!

Efter nyår har jag jobbat på att minska antalet pågående projekt. Självklart ramlar det in några nya projekt också… men jag jobbar hela tiden parallellt med det nya och det gamla och långsamt växer högen med färdiga alster. En riktigt skön känsla.

En virkad väst

I dagarna blev denna väst färdig. Denna kommer ifrån högen med nyligen påbörjade alster. Mönstret kommer ifrån Stickat & Sånt och garnet jag valde är Vale från Stenkyrka Ullspinneri. Västen är – tro det eller ej – virkad, på tvären från en framkant till nästa. Jag har virkat en hel del i mina dar, men aldrig på detta sätt. Det var så vansinnigt roligt. Så nu söker jag med ljus och lykta efter fler virkprojekt av denna typ.

Kolla tex hur fint man löst rundningen under armen.

Detaljer

Nu återstår att se hur ofta jag kommer att använda denna. Väst är inget jag så ofta använder då jag är en tämligen frusen själ.

2 reaktioner på ”En virkad väst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *