#1gramin2gramut, Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Virkat - filt

Bli klar någon gång då!

Just nu befinner jag mig i en fas när jag duttar på massor av projekt samtidigt och då blir det ju inte mycket progress någonstans! Jag hade ambitionen att avsluta massor men har visst råkat dra igång ett par nya projekt också 🙈 jag hoppas fortfarande på att ketchupeffekten ska infinna sig om ett par tre veckor eller så.

Min projektvagn är överfull och jag stickar och virkar som en liten iller men det känns lite som att ro i tjära. Jag kommer ju ingen vart.

I mars drar en svensk stickklassiker igång och tills dess vill jag ju dessutom ha testat lite provlappar inför spedetröjan och det tar sin lilla tid det också. Så någonstans där i projekthavet döljer sig stickor och garn till det projektet bland allt annat.

Det projekt som just nu är roligast är restgarnsfilten. Nu vet ju hur det är, sånt ändras ju under projektens gång… det är kul tills du stöter på ett litet hinder som kan vara att du inte förstår mönstret. Att du måste montera, mäta, räkna eller prova och så blir projektet liggande. restgarnsfilten är så enkel i sin konstruktion att det bara är att mata på. Jag tycker dessutom att den blir väldigt fin och det är ju en bonus i sig.

Så vi får väl se om det blir någon ketchupeffekt om ett par, tre veckor eller om jag fortfarande bara harvar runt… runt. 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *