Egen design, Hildurs gratismönster 2021, Stickat - sjal

Breviksjalen november månads gratismönster

Så äntligen blev den klar, sjalen som jag döpt efter ett paradis på jorden – Brevik på Värmdö.

Genom hela pandemin har jag nästan dagligen gått där tillsammans med min goda vän och hennes två hundar. Vi har svettats under heta sommardagar, hukat under isiga vintervindar, förundrat oss över vårens framsteg och lyriskt andats in den klara friska höstluften. Vi har gått med pannlampa för att se vart vi sätter fötterna och tagit på oss solglasögon för att inte bländas av solens strålar. Vi har sett djur av alla de slag, hjortar, rådjur, älgar, rävar, tranor, havsörn, spillkråkor, morkullor, harpaltar, svalor, duvhök, svanar, änder, gäss och ormvråk och där till mängder av andra olika fåglar. Djur- och naturliv på Brevik är magiskt.

Redan i somras kom jag på att jag ville designa en sjal som en hyllning till denna magiska plats och nu, äntligen, är den färdig. Detta är Breviksjalen, stickad i två olika garner från Schoppel Alb Lino + Edition 3. Vi har själva stickat sjalen i den gröna varianten men vi har tagit fram 4 olika färgkombinationer som du kan välja mellan. Alla väntar på dig i butiken.

Köp ditt stick-kit Breviksjalen i butiken.

För dig som vill kika närmare på mönstret så hittar du det som vanligt här på bloggen.

Breviksjalen

I butiken hittar du följande färgalternativ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *