Egen design, Stickat - tröja

Jultröjan växer igen

Tack för all support och glada tillrop när jag berättade att jag fick göra om och göra rätt och repa upp hela Jultröjan. Nu är jag på gång igen.

Kroppen är nästan färdig. Jag har några cm kvar men sedan ska jag lägga den åt sidan och börja sticka på ärmarna. Ärmarna ska jag sticka parallellt tänker jag, på två olika stickor, så jag kan lösa flerfärgspartiet på ett bra sätt. när ärmarna är färdiga börjar det stoooora jobbet att sticka oket, men det blir förhoppningsvis också det roligaste. Med frost på marken och minusgrader i luften känner jag att jag fick lite ny energi att verkligen ta mig vidare i denna process. Visst är det väl en fantastisk julbröd nyans på garnet ❤️❤️❤️

Jultröjan växer

1 reaktion på ”Jultröjan växer igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *