#1gramin2gramut, Aktuellt, Julklappstips, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt

#circularmonday

Den 23 november är det circular Monday. Vad är nu detta undrar kanske du, för det var vad jag undrade när hashtaggen dök upp i mitt flöde i morse. Jo det är ett initiativ som skapats som motvikt till Black Friday. Idag handlar det inte om att konsumera mera utan om att låna, dela, återanvända, laga, återbruka osv. Synd bara att det är på en måndag när man jobbar. Jag hade ju velat tillägna hela dagen till detta. 😎

Men vi behöver väl alla lite mer av detta alla dagar i veckan, så varför inte börja idag. Dagens lunch är rester och de kan nog räcka till större delen av middagen också. Så jag försöker att inte slänga mat, jag fryser in, skapat nya rätter och äter som de är. Det känns som ett bra val idag.

Men vi är ju alla garnälskare och rester råder det verkligen ingen brist på när det gäller garn, om man nu stickar och virkar mycket, så kanske är detta dagen då vi alla ska dyka ner i restgarnslådan och påbörja något nytt projekt!!

Det kan ju bli en brokig halsduk, några färgglada vantar, en randig mössa, ett par grälla sockor. Släpp fantasin loss och kasta dig över dina restgarner. Kanske har du några julklappar bland det som bara ligger där bortglömt och undanstoppat. Nedan följer några bilder på mina tidigare restgarnsprojekt. #circularmonday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *