Egen design, Julpyssel, Stickat - tröja

Jultröjan – kommer jag att bli klar i tid?

Jag har stickat och stickat och stickat och nu äntligen börjar det se ut som en jultröja. Oket är precis påbörjat och de första varven är evighetslånga! Hoppas jag blir klar snart. Vill ju kunna använda den under december.

Jag håller tummarna för att jag har räknat rätt och att tröjan ska passa när jag väl kan börja prova den. Just nu håller den ju inte ens uppe om jag skulle försöka. Jag vill ju inte behöva repa upp en massa varv igen.

Jag stickar ju in lite glitter i tröjan genom att använda en palettråd på utvalda varv. Tycker att det är fint med lite glitter till jul. Fick då, av en slump veta, att det visst är trendigt med lite glitter på ylletröjan. Jag som trodde jag var unik som kommit på detta, men troligen har jag snappat upp det någonstans utan att vara riktigt medveten om det. Ni vet ju hur påverkad man blir av mode utan att man ens riktigt märker att det sker.

Jultröjan växer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *