Egen design, Hildurs lilla oväntade, Julpyssel, Stickat - tröja

Börja om …

Denna bild får symbolisera börja om. För det är precis vad jag har gjort. Efter timmar av stickande och funderande så var jag inte nöjd. Det blev för stort. Både tröjans storlek och mönstret jag noggrant hade valt ut. Mönstret hade jag kunnat leva med men storleken på tröja var alldeles för väl tilltagen. Ni ska veta att Jag både har mätt och stickat provlapp. Jag har räknat och klurat men det blev i överkant ändå.

Till slut fanns det ingen återvändo. Det var bara att repa upp och göra om. Så nu har jag tajtat till storleken och börjat om på resåren. Det tar en bra stund, så under tiden jag stickar på min tvåfärgsresår, funderar jag på hur jag bättre ska få till mönstret med de tilltänkta lingonen i tröjans och ärmarnas nederkant. Jag får gå tillbaka till provlappen för mönstret bara lektes fram och se hur jag kan modifiera tröjan till det bättre.

Provlappen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *