Egen design, Försäljning, Tankar kring handarbete, Vardagsfilosofi

Kreativitet

Att kreativitet föder kreativitet tror jag många kan skriva upp på. Ju mer man håller på ju fler idéer får man. Just nu jobbar jag mycket med garn när jag inte är på jobbet och gör analyser. Jag kan inte ens titta på två garnnystan utan att gå mönsteridéer, vilja testa nya garnkombinationer osv. Det är helt sjukt. Jag skriver ner dem bland mina anteckningar i telefonen samtidigt som det bara kryper i kroppen och jag vill bara slita tag i garn och stickor på en gång.

Särskilt svårt blir det när man packar upp en massa nya garner i butiken. I mina projektkorgar finns ett helt gäng projekt som måste slutföras innan något nytt får påbörjas men jag tänker att jag kan vara lite snäll med mig själv och avsluta 2 saker, ge mig tillåtelse att starta ett nytt projekt och sedan se till att avsluta två till osv. Gör jag så, så ska väl högen snart minska i storlek… men jag vill ha mer sticktid. När ska jag få det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *