Egen design, Stickat, Tankar kring handarbete

Tillbaka till skolbänken!

Jag ska gå en utbildning i höst, parallellt med att jag jobbar som HR analytiker och parallellt med att jag driver garnbutik och har trädgård, hus och höns. Det kommer att bli en härlig höst!

Kursen jag ska gå är på distans och hålls på Sätergläntan och handlar om design av stickade plagg. Detta känns både pirrigt och galet roligt. Jag vill få möjlighet att utveckla mina mönster och min design, så denna möjlighet gick inte att motstå. Jag känner en av kursdeltagarna, och jag har gått för Karin Kahnlund på HV Skola så det blir kul att få träffa båda gamla och nya bekantskaper med samma intresse.

Jag lovar berätta mer om kursen när den väl sätter igång. 😎

Martas spetssjal – finns att köpa som stick- kit i butiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *