Egen design, Gratismönster, virkat - väska

Väskan Sommar i uppdaterad version

Kommer ni ihåg väskan Sommar som vi virkade i Reko Bomull? Det var en populär väska som flera av er virkade. Men som ni kanske kommer ihåg så utgår Reko bomull ur sortimentet. Soft Cotton har samma längd och tjocklek som Reko Bomull så vi har virkat en ny variant och färgkombination i Soft Cotton. Skillnaden denna gång är att vi inte hade någon matchande knapp eller träpärla hemma så vi tog något som de flesta har tillgång till och virkade in det lilla locket till en mjölkkartong. Man tager vad man haver….

Men det blev ju har det också om än med en lite annorlunda slutresultat.

Mönstret hittar ni här på bloggen (samma som för Varianten gjord i Reko Bomull)

Det du behöver är 5 nystan Soft Cotton (eller Reko Bomull då vi fortfarande har några kvar som du kan fynda bland) du ska ha två nystan av huvudnyansen och så ett nystan var av de andra tre nyanserna. Du behöver dessutom virknål nr 4. Beställ garnet i butiken så bifogar vi mönstret tillsammans med garnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *