Egen design, Hildurs gratismönster 2021, Världsstickardagen, Virkat - sjal

WWKIPD och Nytt sjalmönster

Det är världsstickardagen idag och vi ska gå man ur huse och sätta oss på fik och i parker och sticka tillsammans men här på Värmdö hänger regnet i luften, så någon tur till någon park blir det inte. Klarnar det upp ska jag däremot sätta mig en stund på altanen och sticka. Jag har precis fått in mönster till en topp och tillhörande kjol i Schoppels El linio som jag ska börja sticka på dagen till ära tänkte jag.

Men det är ju inte bara det som händer en dag i juni. Jag bjuder även på ett nytt gratismönster lagom till att sommarsemestrarna börjar. Denna sjal är virkad i Zauberball Cotton och jag kallar den för Sommarsjalen kort och gott.

Du virkar stolpar, fasta maskor och luftmaskor och sedan sköter underbara Zauberball resten och skapar en färgprakt som är magisk. Jag har virkat sjalen i nyansen Junges Gemüse nr 2341. Köp Zauberball Cotton, 2 nystan, så skickar vi med mönstret på köpet. Vill du kika på mönstret så har vi det även här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *