#1gramin2gramut, Restgarnsprojekt, Virkat - Figurer

Lejonkungen…. Lejonstudenten

Så blev det äntligen student för vårt yngsta barn. Tårarna på den rörda mamman föll naturligtvis precis som de ska. Vi samlades i trädgården med de närmaste. De flesta fullt vaccinerade men vi höll avståndet ändå precis som man sig bör och inte var vi så många heller.

Vanan trogen blev det en virkad figur att hänga om halsen även på denna student. Denna gång ett lejon. Fast man börjar i god tid så blir det ju gärna hektiskt ändå på slutet. Så de sista hårstråna i manen sattes inte på plats förrän på morgonen samma dag som det var dags för studenterna att springa ut.

Mönstret till lejonet var gratis och på engelska men jag gjorde min egen tolkning och använde mängder av restgarnsnystan och smånystan av Minibomull. Restgarnsprojekt älskar vi ju eller hur. 😃

Lejonstudenten

Studenten blev glad, studentkalaset lyckat och vädret var på vår sida. Allt man kan önska sig med andra ord. Nu njuter vi vidare i sommarvärmen 😎😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *