Egen design, Hildurs gratismönster 2021, Stickat - disktrasor

Disktrasan Vera – juni månads gratismönster!

Det är sommar – äntligen! Det är också mycket på gång med skolavslutningar, studenten, att göra det sista innan semestern, trädgården ska fixas, båten sommarfejas, husvagnen städas ur, sommarstugan putsas upp osv osv. Men en disktrasa kanske man kan hinna med att sticka ändå tänkte jag.

Månadens gratismönster är därför en disktrasa som jag döpt till Vera. Jag har valt att sticka denna i Reko bomull, av en nyans jag bara hade ett udda nystan kvar av. Tyvärr har Järbo garn slutat med Reko bomull så det du kan hitta ute i garnbutikerna är det som finns kvar. Vi säljer just nu ut Reko bomull för endast 19kr per nystan så det lönar sig att passa på medan garn finns i lager.

Mönster till disktrasan Vera hittar du här på bloggen.

Vill du fynda Reko Bomull så kikar du in i butiken.

Får du inte tag på Reko bomull så fungerar Soft Cotton bra också och där har du en lite större färgpalett att välja på också. 😎

Disktrasan Vera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *