#1gramin2gramut, Egen design, Rensa Garnlagret, Stickat - sockor

Kalla maj månad kräver varma sockor

Jag har nog aldrig frusit så mycket som jag har frusit i maj i år. Visst vi har haft några fina dagar men 7 grader dagarna innan maj går över i juni räcker inte för mig. Så jag har grävt runt i mitt garnlagret och stickat mig ett par sockor av ljuvliga Tuku Wool sockgarn från Finland. Så vackert garn och ett par ursnygga sockor blev resultatet. Precis i de färgerna jag gillar. Att jag dessutom använde det jag redan hade hemma är ju bara en bonus.

Så nu sitter jag här i soffan iklädd yllekofta, sjal och varma sockor på fötterna. Dessutom har jag en vacker yllefilt nära till hands. Måtte vi snart få lite sommarvärme.

Randiga sockor med hälen, tån och resåren på skaftet i avvikande färg är en klassiker som fungerar varje gång. Det är synd att ändra på ett vinnande koncept. 😄

Hoppas nu helgen bjuder oss på ett lite bättre väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *